כאב ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

13/04/2016 | 07:45 | מאת: רוני

יום חמישי התחיל לי כאב בכף רגל שמאל שגרם לי לצליעה. מכיוון שסבלתי מכאבים ממש חזקים ובנוסף התקלף לי העור ונהייתה מוגלה הלכתי לרופא ביום שישי. הרופא אמר שיש לי דלקת, הביא לי משחה אנטיביוטית ואמר לי לעשות בדיקות דם עוד שלוש שבועות. במוצש התחיל לי כאב חזק ברגל ימין, שם אין לי מוגלות, פשוט כואב לי מאוד חצי מהרגל, בעצמות... אני אודה לכל עצה מה לעשות.... הכאב ברגל שמאל עבר. מה שקורה לי עם הרגליים מתלווה להרבה מאוד דברים שקורים לי בתקופה האחרונה... יש לי סחרחורות לעיתים קרובות כתוצאה מאיבוד שדה ראייה פתאומי, חולשה ביד ימין- אין לי כוח לפעמים להרים את היד אפילו, עייפות- הולכת לישון בזמן האחרון בשמונה בערב, גדל לי פצע מוגלתי בעצם הזנב, כאבי אוזניים חזקים, קליקים בלסת. לא סיפרתי לרופא הכל כי זה נשמע פשוט לא אמין ולא הגיוני... אבל ההרגשה אצלי לא טובה... אני ממש דואגת כי אני רק בת 26... מה זה יכול להיות? והכי חשוב לי מה אני יכולה לעשות כדי להקל על הכאב ברגל שנמשך כבר כמה ימים?

בהתייחסותי לכאבים ברגל , ניתן לקחת נוגדי כאב . יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל חומצת שתן . במידה והכאב לא יוקל , כדאי להיבדק ע"י אורטופד להחלטה על אבחון \ טיפול . לאחר הבירור הראשוני , ניתן לדעת איך להתקדם באבחון .

מנהלי פורום רפואה דחופה