כאבי רגלים בלתי אפשרים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/02/2016 | 13:06 | מאת: אלה

היי אני בחורה צעירה, בת 26, סובלת מזה כמה חודשים מכאבים ברגלים , מידת הכאב משתנה וגם האזור הממוקד של הכאב משתנה[אך בעיקר בכף הרגל,מעל הקרסולים ובאזור הבירך] הכאב מרגיש כמו לחץ מתיחה וכיווץ של אותו המקום הכואב, זה מכאיב עד כדאי קושי ללכת לשבת ולעשות ספורט. אני לא יודעת אם זה קשור במשהו אבל מניחה שחשוב שאני יציין שיש לי לימפאדמה בשני הרגלים. לפני כשבוע הלכתי לאורתופד שהמליץ לשקול ללכת למיפוי עצמות.. כל עזרה תתקבל באהבה כי אני כבר לא יכולה לסחוב את הכאבים האלו איתי..

יש לבצע את המיפוי לשלילת שברי הליכה\ עומס או ממצאים ניווניים אחרים בעצמות . בשלב זה נוגדי כאב .

מנהלי פורום רפואה דחופה