קוצר נשימה חריף וesrגבוה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

04/02/2016 | 00:43 | מאת: שירי

לאחר שפעת וברונכיט,שטופלה באוגמנטין,התפת שיעול חריף ליחה מוגלתית שבלילה הפכה לחנק קוצר נשימה,הםרשת ליחה מוגברת ובריחת שתן.כאבי סרעפת מהשמשיעול קשה,צריבה בשתן,ובעיקר קוצר נשימה קשה שבוע וחצי.בדיקת צילום חזה ראות תקינה.בדיקת דם esr70/plt430/neutגבוה מטבלה/monocytesגבוה מטבלה /ברזל נמוך מטבלה35.מה הסיבה למצב זה ולמי לפנות.רופא משפחה חשב שזו דלקת ראות אך צילום הראה היום שלא.מה עושים.התקפי שיעול נוראי בלילה נשנקת בת 48.

יש לקבל טיפול מומלץ ע"י רופא המשפחה \ לסירוגין להיבדק ע"י רופא ריאות יחד עם הצילום שבוצע .............

מנהלי פורום רפואה דחופה