יובש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/02/2016 | 14:45 | מאת: דקלה

שלום יש לי בעיה מספר חודשים ללא פיתרון או כיון יובש פנימי בתוך הגוף..זאת אומרת כמו חוסר בלחות או שומן בדיקות כלליות תקינות כולל בלוטת התריס רציתי לדעת מה יכול לגרום לזה האםיכול להיות מחסור בתוסף כלשהוא הסיפטומים נוראים וקשים כמו רעשי מפרקים)נבדקה אפשרות למחלת פרקיםשלילית יובש בעניים שגורם לטישטוש לפעמים.יובש בפה ממש יובש פנימי שותה הרבה מאוד מתוסכלת מהמצב אני אשמח לקבל כיון לבדיקה כלשהיא אולי להציע לרופא שלי בדיקה כללית אצל רופא עניים העלתה אלרגיה עונת מעבר לא יכוללהיות מספר חודשים בדיקות סוכר תקינותמה עוד הכיון ממש יאוש אשמח לדעה ומה יכול לגרום לזה ?? תודה

את מתלוננת על יובש בפה ויובש בעיניים וכאבי פרקים ........ יש לבצע בירור בכיוון דלקת פרקים מסוג מיוחד ( שוגרין ) והשלמת בירור ע"י ראומטולוג .

09/02/2016 | 13:26 | מאת: המשך

אין לי כאבי פרקים רק רעש..לגבי היובש זה גם באוזניים פי הטבעת כול מקום אפשרי עברתי בירור מקיף בית חולים ורופא משפחה היה תקין האם מחסור בתוסף יכול לגרום לחוסר לחות שומן בגוף!? תודה

מנהלי פורום רפואה דחופה