צמרמורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/02/2016 | 14:42 | מאת: איציק

בן 60 חולה בראמטיד ארטריטיס מקבל מטוטרקסט ופלקווניל כבר שבוע אני מסתובב עם הרגשה של קור בחלק העליון של הגוף כולל צמרמורות אין לי חום כמו כן יש לי על העור בגב כמו נמלים או סוג של נוצות שמתנופפות ביקצור הרגשה לא טובה לקחתי וואבן לא עוזר מה כן שאני לוקח אקמול עוזר לי לשלש שעות כמה שאני מנסה לחמם את עצמי מקלחת חמה תנור כרית חימום כלום לא עוזר אני כל הזמן רועד מקור הייתי אצל הרופאה לא מבינה מה אני רוצה לפניי חודשיים עשיתי בדיקות בלוטת התריס תקין וגם b12 מה עושים לאיזה כיוון הולכים

יש להיבדק שוב ע"י רופאת המשפחה . אולי התכווצות שרירית מקומית ..עובדה שמיטיב לך אקמול . יש לחזור בהמשך על הבדיקות הכלליות כולל ספק ,קלציום ומגנזיום .

מנהלי פורום רפואה דחופה