הקאת דם תחושת נימול בגוף ויד ימין וסחרחורות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/12/2015 | 18:11 | מאת: חולה

בבקשה התייעצות דחופה, אני נמצאת בחול למעלה משבועיים, בשבוע האחרון צרכתי כדורים נגד דכאון (שקניתי במדינה זרה ואינני מכירה) יחד איתם לקחתי כדורי הרגעה צמחיים ובנוסף איבופרופן, במשך כ 4 ימים בהם גם שתיתי אלכוהול בערבים (כדורים לקחתי בבוקר), לפני 48 שעות הקאתי דם לאחר צריכת אלכוהול, הלכתי לישון וקמתי אחרי כ 5 שעות ללא כאבים, לא היתה לי בחילה מאז, הצואה לא שחורה יש קצת שלשול בצבע חום ונראה דביק, אתמול נתקפתי בקצרי נשימה סחרחורות ונימולים חזק ביד ימין אשר "נעל לי" את האגודל ולא יכלתי להזיז אותו, התופעה עברה לאחר כחצי שעה שישבתי ונשמתי רגוע, אחרי שחזרתי למלון, שוב נתקפתי אותה הרגשת נימול וסחרורת, נסעתי למיון שם עשו לי בדיקות דם מלאות, בדיקת תפקוד לב לחץ דם וחום וכו והכל יצא תקין לחלוטין, קמתי היום בבוקר הרגשתי בסדר התקלחתי, ואז שתיתי כוס מים וברגע שסיימתי התחושה חזרה שוב לא יכלתי לעמוד מרוב סחרחורת (גם אתמול הסחרחורת קרתה מיד אחרי שאכלתי משהו) נראה כמו בעיה בקיבה כמובן אבל אין צרבת והבדיקות תקינות, האם עלי לשוב הביתה ולסיים את הטיול או לחכות עד מחר?

הקאה דמית יכול להיות שהייתה קשורה בשילוב איבופרופין עם שתיית אלכוהול . יש להפסיק לשתות ולחזור לחיים הנורמטיביים . התחושה של מחנק והתכווצות באצבעות יכולה לנבע מלחץ נפשי ותימוכין לכךשהכל הבדיקות שבוצעו בחדר מיון היו תקינות .

מנהלי פורום רפואה דחופה