כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/11/2015 | 11:22 | מאת: לילך

כאבי בטן בצד שמאל. שלום,לאחרונה התחילו לי כאבים בבטן תחתונה בצד שמאל,כאבים דומים לכאבי ביוץ. באותה תקופה שהתחילו כאבים הייתי אמורה לקבל מחזור אבל לא קיבלתי. אתמול הייתי במוקד נשים אתמול ונאמר לי שמבחינה גינקולוגית הכל בסדר. למי אני אמורה ללכת?לאיזה רופא? הכאבים לפעמים מקשים לי על הליכה,כי אני מרגישה מן דקירות. חשוב להוסיף שגם כל הגב התחתון כואב כמו במחזור. אנני יודעת למי לפנות תודה מראש והמשך יום נעים

יש לפנות לרופא המטםל ולכירורג באם נשללה בעיה גיניקולוגית . יש לבצע תרבית שתן ובדיקות דם מכוונות .

מנהלי פורום רפואה דחופה