חתך בסנטר מדמם קלות לאחר הדבקה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/11/2015 | 21:30 | מאת: טל

שלום, בני נחבל בסנטר בנפילה ונחתך בסנטר חתך ישר. במרמ הרופא הדביק את החתך ושם שני פלסטרים קטנים על החתך. לאחר כחצי שעה מהטיפול (בבית) שמתי לב שבצד אחד של הפלסטר רטיבות ואודם מדימום קל. הדימום איטי וקל אך אני חושש שהדבקה לא בוצעה בצורה תקינה. האם יש להדביק מחדש? האם הדם יסיר את הדבק כמו מים? איך אדע שהפתע אכן סגור? אנא עזרתכם בהקדם.

קשה לדעת מה מתרחש מתחת לחבישה . יש לךהיבדק שוב ולהעריך את מקום הפצע .

מנהלי פורום רפואה דחופה