חיסונים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

20/10/2015 | 18:37 | מאת: אני...

שלום וברכה.. לפני כשנה וחצי התחלתי לעבוד במעבדה מסויימת ולשם כך היתי צריכה לקבל כל מיני חיסונים כולל טסט מנטו. המעבדה היתי די לחוצה שאתחיל כבר לעבוד. היתי צריכה לעשות פעמיים טסט מנטו אחד בכל יד ובנוסף עוד כמה חיסונים (הפטיטיס טטנוס פוליו חזרת חצבת אדמת זה מה שאני זוכרת) הרופא התעסוקתי אמר שבין 2 הטסט מנטו אסור לעשות חיסונים אבל המעבדה לחצה עליי להתחיל לעבוד אז מה שיצא זה שעשיתי טסט מנטו לאחריו קיבלתי את החיסונים ואח"כ את המנטו השני.. כמה שבועות אחריי התחילו כאבי שרירים מאוד חזקים כאבי ראש ומגנזיום נמוך.. לאחר כחצי שנה של סבל הכאבים עברו.. עכשיו הכל חזר והיתי שמחה לדעת אם יש .שר בין הדברים

יש לבצע בדיקות דם כלליות כולל בדיקת ס.פ.קי יש להעריך את המצב הראשוני בכדי להחליט על המשך בירור . הסבירות שהתלונות יהיו קשורות לחיסונים השונים אחרי תקופה כה ארוכה היא נמוכה אם בכלל ! כדאי להתייעץ עם רופא המשפחה

מנהלי פורום רפואה דחופה