כאב חזק בבטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/09/2015 | 17:52 | מאת: צליל

שלום אני בת 16 חולה בדלקת במעיים קוליטיס אני מקבלת תרופה שנורא עוזרת לי ודוליזומאב אנטיביו חדשה יחסית בסל התרופות אני נמצאת בהפוגה יחסית שבועיים שזה משפיע עליי טוב בלי דימומים או דלקות הרמת crp עדיין גבוהה יחסית בדם אבל התסמיהים נעלמו כעקרון הדלקת שלי ממוקמת בצד שמאל של הבטן ולפני כשלושה ימים התחילו לי כאבי תופת בבטן התחתונה צד ימין כואב לי נורא באותו רגע שאני שותה או אוכלת כאב לא חד פשוט כואב זה מתחיל מליד הצלע עד הבטן התחתונה במיוחד בתחתונה והתחיל לכאוב לי גם קצת בשמאלי אני לא חושבת שזה דלקת אני ממש סובלת אשמח לדעת עם יש פתרון או ידוע ממה זה או מה זה ? תודה ויום טוב

יש להתיעץ עם רופא המשפחה ורופא גסטרו שאשר את התרופה . ייתכן שצריך לעבור בירור קצר כולל בדיקת רופא נשים .................

מנהלי פורום רפואה דחופה