שבוע עם חום 39-39.5

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/08/2015 | 18:13 | מאת: עידן

שלום אני כבור יותר משבוע עם חום של בין 39-39.5 לקחתי כשבוע אנטיביוטיקה מסוג מוקסיפן זה לא עזר ומאתמול אני לוקח למשך שלושה ימים אנטיביוטיקה מסוג zotan בנוסף אני עושה אינהצליה עם בודיקורט ועם ארוונט בנוסף למי מלח היום עשיתי בדיקות דם והתוצאות הדאיגו אותי דבר ראשון יש לי סימן קריאה מהבהב באדום בשורה שכתוב בה CMV-IGM כתוב על זה POSITIVE באדום עם סימן קריאה עוד משהו שהדאיג אותי זה הערך של ה CRP שהוא כרגע על 118 וכן הערך של ALT GPT שנמצא כרגע על 75 מה לעשות האם לרוץ לבית חולים?

תרוץ לרופא המטפל . אם אכן CMV - IGM חיובי , יש לך מחלה פעילה . הפרעה בתיפקודי כבד יכולה להיות חלק מהמחלה הבסיסית וכן מדדי זיהום . יש לעקב אחרי תיפקודי כבד שתייה מרובה מנוחה מעקב רופא מטפל

מנהלי פורום רפואה דחופה