לחץ בחזה וכאב בזמן אכילה ושתיה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/07/2015 | 10:14 | מאת: דניאל

שלום בן 41 מהבוקר אני חש מין לחץ/כאב בחזה ומקרין עד לאזור הלוע. כמו כן באכילה ושתיה זה מתגבר. לשתות שתיה חמה בכלל אני לא יכול, זה פשוט גורם לכאב ושריפה בחזה. לא היה לי צרבת או ריפלוקס הלילה (אלא אם היה משהו מתוך שינה ואינני יודע) האם יש חשש למשהו שקשור בלב? גסטרו? או פשוט לחכות ולראות אם זה עובר? תודה

בכל המקרים האלה יש להחמיר באבחנה ! יש לשלול בעיה לבבית .................... האבחון והטיפול הם בגדר דחיפות ................

מנהלי פורום רפואה דחופה