אלרגיה טיפול שניים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/07/2015 | 00:02 | מאת: אורטל

היי רציתי לשאול עשיתי ציפוי חרסינה בשניים הקדמיות באותו יום בערב התחיל להתנפח לי השפתיים ממש למחאת החמיר הלכתי לטרם וקבלתי סטרוידים ישר לוריד והמשך טיפול רפואי של כדורים לורטדים ופרדניזון לקחתי יומיים והפסקתי ושוב התנפח רציתי לברר האם הגוף מתרגל לזה וניתן להפסיק בהדרגה? והאם לכדורים האלה יש השפעה על הגוף אם כן תוך כמה זמן?. אגב שאני עושה בניה בציפורניים גם מגיע למצב של אלרגיה יכול להיות שזה מאקריל או אם יש עוד חומר שעלול לעשות תאלרגיה הזאת נפיחות וכו. תודה רבה..

כנראה את אלרגית לחלק מהחומרים כפי שהזכרת . הטיפול שקבלת היה במקום יש לרדת בהדרגה לטיפול סופי יש להגיע לרופא אלרגיה לשם הערכה וביצוע טסטים אלרגיים .

מנהלי פורום רפואה דחופה