קלקול קיבה חמור

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/07/2015 | 00:05 | מאת: בן 23

שלום, לפני כ3 שבועות אכלתי בחוץ ומאז התחלתי לחוות קלקול קיבה קשה כולל שלשולים וכאבי בטן. לאחר יומיים הרופא רשם לי ציפרודקס וכעבור מספר ימים הרגשתי תקין, הצואה התחילה לחזור לעצמה והייתה תחושה שהקלקול קיבה עבר. כיומיים לאחר סיום האנטיביוטיקה חטפתי את זה שוב, והפעם קשה יותר - כשבמצטבר כבר למעלה משבועיים אני משלשל. התחלתי לצרוך כדורים פרוביוטיים בהמלצת הרופא אך ללא הועיל. עכשיו יש תכיפות במתן צואה, מעט מאוד צואה שיוצאת רכה עם רירית צהבהבה. האם יש חשש למשהו מורכב יותר מקלקול קיבה? תודה רבה.

יש לבצע תרבית צואה כלכלה עוצרת ושתייה מרובה המשך כיסוי אנטביוטי פומי באם המצב לא משתפר למרות הכל , יש לבצע סיגמוידוסקופיה הכוונה בדיקה דרך פי הטבעת להסתכלות על החלק האחרו של מעי הגס ? על הרירית ? דלקת ?

מנהלי פורום רפואה דחופה