בבקשה עזרה דחופה מאוד חוסר תחושה...

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

19/07/2015 | 15:08 | מאת: אבי

שלום שמי אבי בן 26 לפני שבועיים קיבלתי מכה מאוד חזקה בפנים באזור הלחי היה לי פנס ושטף דם שניראה לפחות כלפי חוץ שעברו אבל היום לאחר שבועיים מרגיש חוסר תחושה בפנים ובשפה העליונה ובכמה מהשיניים העליונות חשוב לציין שבאותו יום עשיתי צילום פנים ולא ראו שברים אני עובד עצות ומפחד שזה לא יעבור מחכה לתשובה בבקשה

יש להיבדק שוב ע"י רופא משפחה \ נוירולוג בכדי להעריך את חומרת המצב . ייתכן שתזדקק להשלמת הבירור ע"י בדיקות הדמייה נוספות !

מנהלי פורום רפואה דחופה