שאלה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/07/2015 | 15:15 | מאת: aa

מצאתי סוללה שנזל ממנה החומר והתייבש. הסוללה נמצאה על שולחן העבודה והיא נמצאת שם כבר כנראה תקופה מאוד ארוכה, אולי אפילו כמה שנים (היא היתה בתוך כוס כלי הכתיבה) כשרק עכשיו בעצם שמתי לב לזה. יש סכנה מהדבר הזה? זה רדיואקטיבי? רעיל? אני נמצאת שעות ארוכות ליד שולחן העבודה. עם לפטופ, שיוצר סביבה די מחוממת. כמובן עכשיו כשראיתי את זה זרקתי את הסוללה והכוס. אודה לתשובתך בעניין.

את לא היית במגע עם הסוללה לא במגע ישיר ולא שתית מהכוס הכל נשאר במקום !! הכוס נזרקה ובזה הסתיימה הבעיה

מנהלי פורום רפואה דחופה