תוצאות דם וכאבי בטן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/07/2015 | 01:03 | מאת: אוני

שלום שמי אוני בת 33 מאובחנת מגיל 19 עם מעי רגיש לפני כשבוע ימים היו לי כאבי בטן תחתונה עם יציאה רכה עד רכה מאוד הלכתי למיון שם עשו לי בדיקת דם כולל בדיקה פיזית הבדיקת דם יצאה תקינה למעט wbc-12000 וcrp שיצא 1.5 . תפקודי כליה וכבד שמורים המוגלובין 15.2 אלקטרוליטים שמורים טסיות שמורות . בטן רכה ניע תקין ללא שום הגדלת איברים , קולות לב תקינים ללא אוושות או חרחורים ללא חום או הקאות אני בלחץ היסטרי שיש לי פתאום סרטן מעי הגס ולא יודעת איך להרגיע את עצמי ...האם זה נראה כמו עוד התקף מעי רגיש? אני בטוחה שאני גוססת בתודה

לפי הסיפור שלך , נראה שמדובר בעוד התקף קוליקי . במידה ואת לא שקיטה יש לפנות לרופא המטפל להערכה מחודשת !

מנהלי פורום רפואה דחופה