שיפוד ברגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/06/2015 | 21:04 | מאת: מיטל

בסד שלום! אתמול נכנס לי שיפוד לרגל דרך הכפכף. הוא נכנס די עמוק ועקום כך שלקח זמן מה עד שהוצאנו אותו. לא כאב ולא ירד דם ואחרי שעתיים פתאום האדים התנפח ונהיו כאבים כמו שבר שאי אפשר לדרוך, וגם כמו שטף דם בצד השני בכף רגל. האם צריך טטנוס?(שיפוד עץ), האם יתכן שהשיפוד פגע בעצם וסדק אותה ? או בגיד או בעצב? תודה...

יש להיבדק בדחיפות ע"י רופא . לשקול מתן טטנוס ולהחליט באם המקום מזוהם ויש לתת כיסוי אנטביוטי בשלב זה קירור המקום לסירוגין ונוגדי כאב .

מנהלי פורום רפואה דחופה