דקירות בריאה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

08/05/2015 | 12:58 | מאת: אורי

בחודש האחרון אני סובלת משיעול חמור, צינון שבא והולך וחום מידי פעם. בשבוע האחרון התחילו לי דקירות/התכווצויות בריאה הימנית. הכאב התרחש בעיקר בזמן שיעול או תזוזה פיזית ועם הימים נהיה מורגש כל הזמן. ביממה האחרונה נהיה הכאב בלתי נסבל ומשתק בזמן שיעול, ממש כאבי תופת, גם כל תזוזה של הגוף, במיוחד כשאני שוכבת, מלווה בכאבי תופת בלתי נסבלים. אני כבר ממש בלחץ מהמצב, ראיתי רופא צבאי (אני חיילת) לפני שהתחילו הכאבים בריאה והוא התייחס רק לשיעולים ואמר שזה יעבור. אני דואגת, אשמח לייעוץ.

אם השיעול נמשך למרות הטיפול וקיימים כאבים מקומיים , יש לבצע צילום חזה בכדי לשלול דלקת ריאות .לפעמים הכאבים המקומיים הם חלק מהמחלה הבסיסית .

מנהלי פורום רפואה דחופה