מחלה מתמשכת בסבל רב

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/02/2015 | 21:31 | מאת: חנה

חייבת התייעצות בבקשה. לפני כשבוע התחלתי ביום שישי במשך שש שעות רצופות הקאות ושלשולים ככל הנראה מאכילת בשר מקולקל כי גם בן זוגי חש ברע חשוב לציין שאני כשלוש שנים כבר עם טבעת שוודית ובאותו יום שישי טעמתי ביצי דגים שגרמו לי לחסימה אבל היא השתחררה לאט לאט בעת שתיית נוזלים חמים...השלשולים לא פסקו עד יום שלישי ולכן בקבצי בשתיית נוזלים מאחר וכל דבר שהייתי אוכלת היה יוצא מרק אורז הכל ולכן הרבתי בנוזלים וניסיתי את כל תרופות הסבתא האפשריות כמו מיץ רימונים סחוט שזה עזר הכיווצים הנוראיים בבטן והשלשולים נפסקו ביום שלישי בערב והתחלתי לאכול לאט ובזהירות מרקים צחים אורז והבטן החלה להראות סימני החלמה ביום חמישי כבר הצטרפו אוזן שמאל והגרון לחגיגה כאבים עזים באוזן והגרון אין לי שקדים בכיתה ב הסרתי לאחר דלקות חריפות המצריכות כל חודש זריקה מרוכזת והיום אני כבר בת עשרים ותשע ולא סובלת. התחלתי ביום שיש טיפול אנטיביוטי חמש מאות מג של מקוסיפן פעמיים ביום וטיפות אוזניים להקלת הכאב והיום כבר יום שני הכאבים עדיין קיימים מה שכן השלשולים חזרו הבטן כואבת כאילו לא יכולה להתיישר כמו שק קמח בתוכה מושך למטה וחום שבא והולך בעזרת כדור להורדת חום. חשוב לציין שאני בארה"ב ולפני שאחשוב בכלל לגשת לקבלת טיפול רפואי ארוך ומייגע כאן אני מתייעצת איתכם כשאני חלשה וכואבת ואשמח לקבל עזרה כלשהי או כל ייעוץ ותשובה בבקשה רבה בברכת רפואה שלמה לכל חולי ישראל והמשך ערב טוב ותודה מראש חנה

יש להיבדק בכדי לשלול בעיה בטנית . לציין שמוקסיפין עלול להחמיר את הכאבי בטן בחלק מהמטופלים , כנראה זה מה שקרה בהתחלת הטיפול האטביוטי . לדעתי יש להמשיך בנוזלים וכלכלה עוצרת ולהיבדק ע"י רופא !

מנהלי פורום רפואה דחופה