שימוש במסכות פנים בכניסה למיון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/04/2015 | 11:12 | מאת: נמרוד

שלום, שמעתי שעדיף להשתמש במסכת פנים (נישמית) בכניסה למיון בכדי למנוע הידבקות בוירוסים ו\או מחלות וירליות. האם זה נכון? במידה וכן, איזה סוג של מסכה צריך לקנות?

המסיכה מיועדת לצורכי הגנה . אנשים עם מחלות כרוניות קשות .טיפולים כימיותירפיים ואנשים מהמוסדות עם חיידקים עמידים או מחלה זיהומית פעילה ............... אלה קבוצת המטופלים שמגיעים או שמים להם מסיכה במלר"ד . הכוונה להגן על המטופל ובו זמנית להגן על אנשי הצוות .

19/04/2015 | 10:31 | מאת: נמרוד

ג'לאל תודה, לא הבנתי מהתשובה האם זה אומר שכן עדיף ללבוש מסכה בכניסה למיון. אני מבין שבמידה ויש לי מסכת הגנה, כן חיוני להגיע איתה כשאני נכנס לחדר מיון? במידה ויש אנשי צוות חולים אז גם כאשר מגיעים מטופלים חולים זה יכול לעזור עם ילבשו את המסכה. גם עם אני מגיע עם הילד שלי למיון מכל סיבה שהיא והוא בריא לגמרי לא יזיק עם הוא המסכה, נכון? אשמח עם תוכל לפרט קצת יותר

מנהלי פורום רפואה דחופה