חסר בברזל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/03/2015 | 00:21 | מאת: יניב

שלום ד"ר, אני בן 25, בבירור של FUO שעד כה לא העלה ממצא כלשהו. בבדיקות הדם הכל תקין עד כה (כולל בירור זיהומי, ראומטולוגי וכו') למעט מדדי דלקת מעט מוגברים. בנוסף, יצא שיש לי ברזל נמוך- 24 (טווח 50-150), סטורציית טרנספרין נמוכה- 7.8 (טווח 20-50), טרנספרין- 212 (טווח 210-390), פריטין- 224 (טווח 15-300). רציתי בבקשה לשאול מה המשמעות והאם יש לטפל בחסר הברזל? *לציין שעברתי קולונוסקופיה שיצאה תקינה. תודה רבה מראש!

יש לבצע בדיקות נוספות לאחר ההחלמה מהזיהום יש לקחת בחשבון מחלת הציליאק וכן הייתי משלים ע:י ביצוע גסטרוסקופיה באם קיימת אנמיה בנוסף לחוסר ברזל .

מנהלי פורום רפואה דחופה