דלקת ראות

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

22/01/2015 | 19:18 | מאת: רחל

השתעלתי במשך 3 ימים ללא חום הלכתי לרופאה והיא בדקה את הראות ולא שמעה כלום.למחרת קמתי עם כאב חזק בגב בזמן נשימה.עשיתי צילום חזה ונרשם כי נמצא בצילום: "הודגמה הצללה ב- RUL ובלינגולה-תסנין. אין עדות לתפליט" הרופאה אמרה שזו דלקת ראות ונתנה לי אנטיביוטיקה זינאט.וגם כדור CODIVIS לפני השינה. האם ייתכן שיש לי דלקת והרופאה לא שמעה כלום וגם אין לי חום? תודה לך דוקטור.

חלק מדלקות ריאה שנקראות אטיפיים מאבחנים רק בצילום . מבחינת ההאזנה יכולה להיות תקינה . חשוב כל הזמן תלונותיו של המטופל והרושם הקליני של הרופא .

מנהלי פורום רפואה דחופה