נכנס לי נעץ לכף הרגל

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

26/01/2015 | 22:02 | מאת: מיתר

שלום,אני עובדת בחנות בגדים והנעץ של הזמזמים חדר לתוך המגף שלי ונכנס לי עמוק לרגל..הרגשת קצת שהוא מגיע לעצם שלי..עברו חמישה ימים ועדיין מאוד כואב לי במיוחד בקמיצה ברגל כשאני מזיזה אותה,וכמובן שאני לא יכולה לדרוך על המקום אז אני קצת צולעת מה שגורם לכאב בכל כף הרגל..אני בת 19 וחצי ועשיתי טטנוס בגיל 14..אשמח לעצה

כדאי בכל מקרה לקבל טיטנוס יש לבדוק את המקום ולהחליט באם קיים זיהום מקומי ? הערכת רופא המשפחה באם יש צורך בצילום מכוון ? בשלב זה נוגדי כאב

מנהלי פורום רפואה דחופה