התעלפות ובדיקות דם..

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

10/01/2015 | 11:22 | מאת: דש

אמי בת 49 סוכרתית לא מאוזנת לפני שלושה ימים הרגישה צמרמורת, כאבי שרירים, בערב התלוננה עך בחילות ולאחר כמה דק התעלפה. לאחר 2 דק' מהעילפון היא הקיאה הרבה. הזמנו מדא ולחץ דם ובדופק היו תקינים למחרת היא נבדקה בדיקת דם שהממצאים לא בנורמה שלה היו כאלה: סוכר = 162 Na- Sodium (B)=135 ספירת דם Neutrophils % - 76.5 Lymphocytes %-12.4 על מה בדיקות הדם יכולות להעיד? לאחר יומיים מהנפילה יש עדיין כאבי ראש ולחץ בראש וכאבי צוואר.. מה בנוגע לזה?

יש להיבדק בשנית ע"י רופא המשפחה ולהעריך מצבה הראשוני. באם יש צורך כמוהן נוירולוג .....................והמשך הירור על פניו הספירה לפי נאוטרופילים בלבד יכולה להעיד על זיהום חיידקי ! הנתרן בגבול התחתון של הנורמה . האם נחבלה בראש ? באם כן מגיע למטופלת סי טי מח !

מנהלי פורום רפואה דחופה