מכת ראש

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/12/2014 | 02:44 | מאת: חנה

שלום רב, לפני כמה שעות כשישבתי ברכב ועמדתי לנהוג מבלי משים הרכב היה על ריברס והתנגשתי ברכב שחנה מאחורי (לרכב שמאחורי שלום, רכבי היה כבר מעוך אחורנית לפני כן) אך אני נחבטתי בחלק האחורי של ראשי מהחלק העליון של המושב. אני יודעת שכאבי ראש עשויים להופיע רק למחרת האירוע אך מה שחשוב לי לוודא זה שחלילה המוח לא ניזוק. אודה על חוות דעתך בעניין. (יש לי רגישות באזור אך אני גם סובלת ממגרנות/כאב אש תעוקתי בעיקר על רקע הורמונאלי כך שקשה לי לבודד את המקור לרגישות המקומית כרגע. כנ"ל לגבי זה שהרגשתי טשטוש בראיה וקושי למקד את עיניי על מסך המחשב אך תופעה זו הופיעה לי גם לפני כמה ימים בלי קשר למכה והייתה קשורה למגרנות או לחילופין לדלקת באוזן כך שקשה לי לבודד אם הערב זה היה בהשפעת המכה. מה שכן, כשרציתי לתאר את שאירע לי המילה ריברס נשמטה מזכרוני כמה פעמיים וכל פעם זכרתי רק להגיד שההילוך היה על האות R וכשניסיתי לשלוף את המילה ריברס, לא הצלחתי. אולי זה גם מהמתח בו הייתי נתונה אך חשוב לי לוודא שמוחי לא נפגע.,תודה

מחבלה קלה בראש בגיל צעיר ללא סיפור של איבוד הכרה או הקאה וללא סימני חבלה בראש ,סביר להניח שאין ממצאים מיוחדים והמח לא נזוק . יחד עם כל זה , כדאי לגשת לרופא המטפל לצורך הערה ובדיקה נוירולוגית .

מנהלי פורום רפואה דחופה