פרכוסים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/12/2014 | 17:41 | מאת: אביב

שלום אמא שלי בת 80 הגיעה למיון אחרי שנפלה ופירכסה במועדון לקשיש במהלך ארוחת צהריים. משום מה המנהלת במועדון החליטה שזה התקף אפילפטי אבל לאמא שלי מעולם לא היה כזה. האם פרכוסים הם תוצאה של אפליפסיה בלבד או שמא יתכן שאיבדה שיווי משקל נפלה חטפה מכה בראש ואז פירכסה? יש סימן חבלה במצח של אמא. היא קיבלה אסיבל במיון וזה הרגיע יצב את מצבה.

קשיש עם חבלת ראש שפרכס?מגיע לו סי טי מח לשלילת ממצאים אורגניים בנוסף לבדיקות מעבדה כלליות כולל סוכר ! הערכה של נוירולוג לגבי האירוע .

מנהלי פורום רפואה דחופה