שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

30/12/2014 | 18:49 | מאת: יובל

אני וכמה חברים טיילנו בשטח ועצרנו לאכול קלמנטינות ואחרי זה שתפנו ידיים מבקבוק מים בן איזה חודש משהו כזה ואחרי זה אכלנו טונה עם הידיים אני יודע שזה קצת דבילי אבל אני בן אדם מאוד חרדתי ומעניין אותי לדעת אם יכול לקרות משהו אולי מהריסוס על הקלמנטינה או זה שהיה לי מים ישנים על היד ואז אכלתי וזה נכנס לי לפה ואם יכול לקרות משהו מה יכול לקרות?

אם היה אמור להתפתח משהו , היה מתפתח בשעות הראשונות ! הסבירות לכך ניא קלושה אם בכלל ..............

מנהלי פורום רפואה דחופה