מדדי דלקת ולויקוציטים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

28/12/2014 | 21:50 | מאת: אייל

שלום אני יודע שקשה לתת תשובה מוחלטת וירטואלית למצב מורכב כזה, אך בכל זאת מה שאפשר. מה המשמעות של הממצאים דלהלן בחולה סיעודי ללא חום כרגע? ברקע, לפני כשבוע עליית חום בחשד לדלקת ריאות (ללא ממצא בצילום) סיים טיפול אנטיביוטי שלשום. בחודשים האחרונים זיהומים שונים וטופל באנטיביוטיקות, בין השאר קלוסטרידיום שכרגע נראה שעבר, וזיהום עצם שלא ידוע מה המצב כרגע) כרגע שיעולים, חרחורים והפרשות מהאף, ללא חום וללא שמיעת חרחורים מהריאות בהאזנה. בדיקת דם מהיום: CRP 30.00 MG/L ( 0.00- 5.00) (.........)* ESR 88.00 MM/HOUR ( 2.00- 25.00) (.........)* WBC 10.50 K/UL ( 4.00- 10.00) (.........)* NEUTROPHILS 7.80 K/UL ( 1.80- 6.60) (.........)* תודה רבה

אין ממצאים מיוחדים למעט מדדי דלקת קצת מוגברים ושקיעת דם מוחשת . יש להתיעץ עם רופא המשפחה ..............

מנהלי פורום רפואה דחופה