דלקת בשתן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

16/12/2014 | 13:23 | מאת: עינת

הגעתי למרפאה עם דחיפות בשתן וכאבים במותן בצד ימין נעשו לי בדיקות שתן יצא כמות מירבית של כדוריות דם וחיידקים למחרת שוב אותה בדיקה אותה תוצאה תוצאות מעבדה של בדיקה תרבית שתן כללית מראה שאין צמיחה ועדיין סובלת מכאבים שבאים והולכים יכול להיות שאין דלקת? והכאבים במותן משתקים עם בחילות ורעידות שחוזרים והולכים

יש לבצע תרבית שתן חוזרת .בדיקת רופא נשים באם התרבית שלילית ובמקביל ביצוע U.S כליות באם התופעה חוזרת על עצמה .

מנהלי פורום רפואה דחופה