אבעבועות רוח אצל מבוגרים

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

01/10/2014 | 09:22 | מאת: רחלי

שלום רב! חליתי באבעבועות רוח בגיל 6, כיום אני בת 22 והופיעו לי פצעים גדולים ואדומים ומגרדים בגב שהרופאת משפחה איבחנה כאבעבועות רוח, למרות שאין לי חום, וחוץ מגרון ואוזניים כואבות של עונת מעבר, לא היו לי תסמינים מיוחדים לאחרונה, יכול להיות שאכן מדובר באבעבועות, היא נתנה גם אפשרות לסטרפטקוקוס, מה זה יכול להיות? ולשאלה יותר חשובה, בעבודה אני נמצאת המון עם נשים בהריון, האם עלי ליידע אותן על כך, האם הן יכולות להיות בסכנה בקירבתי? תודה רבה!

יש לאבחן שאכן מדובר באבעבועות רוח . יש ליידע את הנשים שבהריון על קיום מחלה זיהומית !

מנהלי פורום רפואה דחופה