מכה בעמוד שדרה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

02/08/2014 | 22:10 | מאת: תום

שלום, אתמול בצהריים נסגרה לי על הגב דלת מכונית. דיי בחוזקה. הרגשתי מעין זעזוע בכל הגב. אחרי כמה דקות עבר הכאב. לאחר כשעתיים-3 התחיל לכאוב הגב והכאב החמיר עד עכשיו. כואב לי מאוד בבית החזה וקשה לנשום וכן יש סחרחורת. רציתי לשאול האם זה נורמלי למכה ולחכות כמה ימים שיעבור או שעלי לבדוק (כאב הגב לא באזור מדויק אלא כואב לכל אורך עמוד השדרה)? תודה רבה! תום

יש להיבדק ע"י רופא המשפחה לקביעת אבחנה וטיפול בהתאם . בשלב זה נוגדי כאב להקלה .

מנהלי פורום רפואה דחופה