מכה במצח/גבה

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

03/07/2014 | 21:22 | מאת: טל

שלום רב, בני בן 8, קבל אתמול מכה חזקה ממתקן בגינה. בהתחלה היתה מעין גולה (חש כאב ללא שום תופעה נוספת), אבל באמצע הלילה התעורר מכאבים וכל האזור היה נפוח מאוד. חצי מצח, גבה והעפעף. נתתי לו משכך כאבים ונרדם כשהכאב פחת. בבוקר התעורר עם פחות נפיחות, אבל עדיין האיזור נפוח והעין לא נפתחת לגמרי. הרופא ראה אותו ואמר שזה שטף דם והנפיחות תרד עם הזמן. האם אני צריכה לעשות או לבדוק משהו מעבר לזה?

אם הרופא בדק , אז אנחנו שקיטים .................יחד עם זאת אם הנפיחות תגדל או יופיעו הקאות או כאב ראש ,יש מקום להערכה ובדיקה יותר מעמיקה.

מנהלי פורום רפואה דחופה