גרון

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

12/06/2014 | 11:31 | מאת: משי

שכבתי במיטה והייתי באייפון ובטעות הוא נפל לי על הגרון. לא הספקתי לשים לב לאן בדיוק אבל כנראה על הגרוגרת. בהתחלה נלחצתי וחשבתי שיש לי קושי לנשום אבל אחרי שניה זה עבר ואני נושמת בסדר. אין כאב אבל אני מרגישה את הנוכחות של הגרוגרת בגרון, כאילו משהו נמצא בתוך הגרון. אני ממש פוחדת ואשמח לתשובה מהירה האם מכה כזו יכולה לגרום נזק רציני לגרון, על מה לשים לב ומה צריך לעשות?

12/06/2014 | 11:53 | מאת: משי

זה אומר משהו?

12/06/2014 | 12:23 | מאת: משי

סליחה שאני כותבת כל כך הרבה פשוט שמעתי שמכה שם היא מסוכנת ואני מנסה לראות מה המצב. מדי פעם כשאני נושמת אני מרגישה כאילו אני צריכה להשתעל וזה מלחיץ אותי אבל אחרי כמה דקות זה עובר ומדי פעם זה חוזר.

מנהלי פורום רפואה דחופה