לחץ דם של אבי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

23/05/2014 | 16:36 | מאת: מולי

אבי בן 76, לפני שבוע ירד לו בפתאומיות הלחץ דם עד כמעט עילפון, אחרי זמן קצר , הלחץ דם עלה והוא הרגיש יותר טוב.. נסענו לטר"מ שם בדקו אותו ואמרו לו להפסיק לקחת אחת מהתרופות שמורידה לחץ דם. כרגע כל הזמן הלחץ דם לא יציב הוא יורד ועלה .. בערכים הנמוכים זה מגיע לערך של 47\71 , הוא שותה קפה או הולך ואז הלחץ דם עולה.. לאיזה רופה צריך לפנות? ובאיזה ערכים של לחץ דם זה מסוכן ? וצריך ללכת למיון ?

יש לעקוב ולאזן ערכי לחץ דם .ניתן לפנות לרופא המשפחה ולמרפאת לחץ דם . הערכים האלה מאד נמוכים ופודעים באיכות חיים .האיבר הראשון בעל תצרוכת גבוהה של סוכר וחמצן הוא המח .בתת לחץ דם אין מענה טוב ואין אספקה של סוכר וחמצן ,דבר שעלול לגרום לעילפון ..............

מנהלי פורום רפואה דחופה