ציפוי קרמי

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

09/03/2014 | 16:21 | מאת: תמר

שלום רב! אתמול הקצפתי שמנת מתוקה בסיר קרמי, כדי להכין עוגה. במהלכך ההכנה של העוגה הבחנתי בנקודת אפורה כהה בתוך התערובת הלבנה, התבוננתי בזה באצבע, הכנסתי לפה והמשכתי בהכנות. כשבאתי לשתוף את הסיר קלטתי שהציפוי הקרמי מהסיר בצד של הקצפה הוסר בעקבות התהליך הלא אחראי שביצעתי. ואז הבנתי שכתם האפור שהיה בקצפת- מה שבלעתי, היה הציפוי. מבירור קצר נוכחתי להבין כי הציפוי שבלעתי רעיל מאוד ומסרטן, בהתאם ללא מעט כתבות ומתחקיר כלבוטק. אני ממש מפחדת מהעניין ומבקשת לדעת האם יש טיפול שיכול להוציא את החומר הזה מהגוף שלי כדי שהאיברים הפנימיים ביניהם הכבד והכליות לא יפגעו? אני מעוניינת לדעת עד כמה חמור המאורע שקרה לי? והאם עליי להבדק תכופות בעקבות זה וממה להיזהר כדי למנוע תגובות לא רצויות של הגוף. מודה לך מאוד תמר

קודם כל את מדברת על כמות מזערית ,אם בכלל ! לא ניתן לעשות דבר אחרי בליעת החלק המזערי הזה .כמובן ייפרש בצואה \ שתן ! בדרך כלל כמויות מצטברות של חומר עלולות לגרום לתופעות לואי בלתי רצויות !

מנהלי פורום רפואה דחופה