מודאג

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

07/03/2014 | 17:36 | מאת: ניב

לאחד הרופאים היקרים בפורום זה אני מודאג ואשמח לשובה בהקדם האפשרי , אני מודע שיתכן וזה איננו הפורום הנכון אולם לא מצאתי פורום המטולוגי - נא עזרה של אחד מכם : בן 35 - הברזל אצלי בדם צונח באכזריות מדי חודש !! לפני 4 חודשים היה 97 היום הגיע ל 42 !!! , ידוע לאחרונה על המצאות הליקובקטר , מונוציט בדם 11% כבר שנתיים , האם לדעתכם מדובר בדימום פנימי מאחד האברים ? או חלילה גידול אפה שהוא ?? בבקשה תשובתך

בגיל 35 עם ירידה בערכי ברזל ,יש להתקדם בבירור . יש לפנות לרופא המשפחה בכדי להעריך את המצב הקליני ,סיפור משפחתי וממצאי מעבדה נוספים . על סמך זה ניתן להחליט סופית !

מנהלי פורום רפואה דחופה