הכשה ממשהו לא ידוע

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

06/03/2014 | 21:28 | מאת: אילת

לפני 3 ימים טיילתי בשביל בין שדות, הרגשתי מכה קלה, או טפיחה בקרסול, על הגיד, והמשכתי ללכת ולרוץ להנאתי. אחרי כק"מ וחצי הרגשתי כאב באזור, וראיתי נפיחות מקומית, אדומה, עגולה, בגודל ג'ולה גדולה. כמה דקות אחרי כן היה לי קשה מאד לדרוך על הרגל. הכאבים החמירו מאד ובלילה לא ישנתי. הרופא סבר שזאת דלקת, אבל היום ראינו חור קטן במרכז הנפיחות, שעדיין לא ירדה. הכאבים פחתובמקביל לאוטופן שנטלתי. מה זה יכול להיות? האם יש לכך חשיבות 3 ימים לאחר מעשה?

מדובר כנראה בעקיצה \ הקשה? אם בינתיים הכל הסתדר זה סימן טוב . בכל המקרים האלה יש לקבל זריקת טיטנוס למי שלא חוסן בחמש השנים האחרונות . תגובה לטיפול וחוסר התפתחות תסמינים נלווים מרגיע !

מנהלי פורום רפואה דחופה