כאבים בציפורן

דיון מתוך פורום  רפואה דחופה

31/01/2014 | 06:50 | מאת: בן

שלום רב, לפני כשבוע נטרקה על האגודל שלי דלת הממ"ד במשך אותו יום הציפורן כאבה מאוד והשחירה מדם. יום לאחר מכן ניקזתי את הדם שהיה מתחת לציפורן ושמתי לב שהדם מהול במוגלה (לפי הריח החריף והצבע הבהיר של הדם) יומיים לאחר מכן נתתי לאצבע לנוח והצבא שלה חזר להיות רגיל והכאבים פחתו. ביום למוחורת (אתמול) הכאבים גדלו משמעותית, ומוגלה התחילה לצאת בכמויות. וצבע הציפורן הלבין, הלכתי למיון והרופא שלח אותי הביתה עם אוגמנטין , אני לוקח את זה כבר יומיים והכאב רק גדל יותר מוגלה יוצאת מתחת לציפורן והצבע ממשיך להלבין. הרבה חברים שלי אמרו לי שהציפורן עתידה לנשור, לפי מה שאני רואה על הציפורן חלק ממנה עדיין מחובר. השאלה היא כזאת, מה הולך לקראות לציפורן והאים כדי לגזור ממנה את החלקים שכבר לא מחוברים אגודל? תודה מראש

יש להמשיך בטיפול אנטביוטי כמקובל . חיטוי וניקוי מקומי . יש להתיעץ עם רופא משפחה \ אורטופד

מנהלי פורום רפואה דחופה