ארטרוסקופיה ירך עקב תפס וקרע בלברום

דיון מתוך פורום  פגיעות ספורט ומפרקים

10/05/2010 | 16:30 | מאת: א

שלום אני מיועדת לעבור ניתוח במפרק הירך לשיוף זיז בעצם הירך ותיקון קרע בלברום. אני מחפשת מישהו/י שעברו את הניתוח הזה ויכולים לספר לי מה הם עברו, איפה נעשה הניתוח, ואיך ההחלמה , אני מאוד חוששת ומתקשה להחליט אם להסכים לניתוח או לא. תודה רבה א אדוה אופיר

20/05/2010 | 11:41 | מאת: קלאודיה

שלום לך בני, בן 18 גם אמור לעבור ניתוח כזה וגם אני מחפשת משהו שעבר אותו או שם של רופא מומחה בתחום. אשמח מאוד לקבל ממך מידע - במקרה ויהיה לך. תודה מראש

20/05/2010 | 16:28 | מאת: א

מלבדך לא קיבלתי תשובה לשאלתי, אני יודעת שד"ר מורגנשטרן עושה ניתוחים כאלו משנת 2008 ויש עליו המלצות רבות. מומחה עולמי ממנו הוא למד נקרא ד"ר מרק פיליפון, מקולורדו, ארה"ב. למיטב הבנתי הניתוח הזה חדש יחסית לכל הרופאים בארץ ומכאן הצורך שלי לבדוק את זה לעומק.

30/09/2010 | 21:47 | מאת: אדוה

עברתי את הניתוח לפני חודש ואני בשלבי שיקום. הכאבים לא היו חזקים למעט ביום השני וכעבור שבועיים התחלתי ללכת בלי הקביים. המנתח שלי היה ד"ר מורגנשטרן. הוא רופא נדיר באופיו, סבלני ואמפתי מאוד, מעבר למקצועיות שלו. אני מרגישה שיפור בכל יום ומקווה לחזור לפעילות מלאה עוד שבועיים שלושה.שיהיה בהצלחה ואם יש לך או לבנך עוד שאלות אשמח לעזור. אדוה

02/11/2010 | 19:15 | מאת: משוש

מבק'שת לדעת איך עבר הניתוח של בנך בעלי צריך לעבור את אותו הניתוח ומבקשת לדעת איפה בנך נותח ומה שמו של הרופא

01/11/2010 | 10:17 | מאת: אבי

לבצע את הניתוח בנער בן 16

09/11/2011 | 11:39 | מאת: אבי

לפי המלצות מרופאים הבנתי שד"ר אהוד ראט המנתח בתחום זה הטוב בארץ.וללא ספק הוא אחד הרופאים הטובים והמקצועיים שיצא לי להיות מטופל על ידם. עברתי אצלו ניתוח לשיקום הלברום ולהחלקת העצם. שמעו הניתוח לא קל..והשיקום גם לא..אבל צריך לעשות הרבה פיזיותרפיה וזה עוזר והמון. אני כרגע שבוע אחרי ניתוח ויש לי מין תחושת רדימות באיזור המנותח,שזה מציק חוץ מזה הכל טוב

16/09/2014 | 22:38 | מאת: כרמיצ יחיאל

אז אצ ממליצה לעשות את הניתוח

05/08/2017 | 13:21 | מאת: נאור

אני אמור לעבור גם את הניתוח הזה. אפשר לקבל חוות דעת ממנותחים שעברו את הניתוח?

מנהל פורום פגיעות ספורט ומפרקים