אפילפסיה וטיפול טבעי להורדת כולסטרול

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

29/04/2012 | 23:58 | מאת: אורן

שלום, הדיאטנית שלי המליצה לי לקחת זרעי צ'יה להורדת כולסטרול. מסםפר ימים לאחר שהתחלתי לקחת את הזרעים קיבלתי התקף אפילפתי. אני חושש לחזור לקחת את זרעי הצ'יה. אני נוטל טגרטול 200 מ"ג, 4 פעמים ביום הדיאטנית בדקה עם ניורולוג שאומר שאין שום קשר בין זרעי הצ'יה להתקף ואני חייב להוסיף שיום לפני ההתקף שתיתי כוס יין. מה דעתכם?

הומאופתיה ונטורופתיה הן שני תחומים שונים. תחום תוספי המזון וצמחי מרפא שייך לנטורופתיה. הומאופתיה עוסקת בהתאמת תרופה הומאופתית לאדם על מנת לרפא אותו. כל טוב עירית

מנהלי פורום הומאופתיה