סלמונלה בתינוק בן שנה ושלוש...

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

28/01/2008 | 21:20 | מאת: עדי

שלום! לבן שלי בן השנה ושלוש יש סלמונלה כבר שלושה חודשים. בהתחלה המצב היה ממש חמור והוא שלשל והקיא בכמויות אדירות והצואה הייתה רירית מאוד אז הוא קיבל אנטיביוטיקה ל3 ימים בערך. מאז אני נותנת לו פעמיים ביום חצי כפית של פרוביוטיקה ABC דופולוס וגם החלפתי לו לתקופה מסויימת לסימילאק צמחי.השאלה שלי היא האם יש משהו טבעי חוץ מהאבקה שהוא מקבל שיכול להשמיד את החיידק? ועל איזה משחה טבעית אתם ממליצים לטוסיק אדום? תודה רבה!

שלום עדי אין ספק שלבנך מגיע טיפול רציני ואחראי ולכן עליך לפנות בהקדם להומאופת/ית. רשימת הומאופתים תמצאי כאן www.homeopathy-israel.co.il הפרוביוטיקה מחזירה קצת מחיידקי המעיים שהושמדו וזה מקל על המצב אך לא מרפא אותו. על העור האדום את יכולה למרוח משחת קלנדולה. כל טוב עירית www.homeopatya.com

מנהלי פורום הומאופתיה