זריקות הומופטיות לפריצת דיסק

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

27/01/2007 | 19:40 | מאת: אביבית

שלום רב למנהלי הפורום, אני סובלת מפריצת דיסק מותני מזה מספר שנים. קיבלתי 3 זריקות הומופטיות, אך לצערי הכאבים החריפו עם הקרנה חריפה ברגל שמאל. שאלתי: מה אתה יודע ויכול לעזור לי במעט מידע בתחום? ותוך כמה זמן ישנה השפעה אם יש בכלל, והאם יש לרפואה ההומופטית פתרון עם קבלות לפריצת דיסק. בתודה מראש אביבית

28/01/2007 | 15:15 | מאת:

שלום אביבית בהומאופתיה קלאסית לא נותנים תרופות (רמדי) בזריקה. יכול להיות שאת מטופלת ע"י מטפל שנקודת מבטו אנטרופוזופית או אחרת. אינני יודעת אם טיפול הומאופתי יוכל להועיל אחרי פריצת דיסק של כמה שנים אבל אני בטוחה שזה מה שהייתי ממליצה לך לו היית בתי......חשוב לשלב זאת בטיפול פיזי, שחיה וכד, כל טוב עירית www.homeopatya.com

מנהלי פורום הומאופתיה