סלמונלה בילדה בת שנתיים

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

22/02/2005 | 21:10 | מאת: אורית

גילו אצל הבת שלי סלמונלה בצואה לפני כ 3 חודשים מאז מידי פעם יש לה שלשולים וישבן אדום, לפי הרופא הסלמונלה לא נעלמת אלה נחה ותוקפת מידי פעם. בישבן האדום אני מטפלת במשחה מיוחדת הומאופטית וזה עובד נפלא. שאלתי היא האם יש טיפול כלשהו גם למעיים בכדי לנסות להשמיד את הסלמונלה או כדי להקל על השלשולים שלה? אשמח לתשובה מהירה, אורית

23/02/2005 | 00:41 | מאת: הומאופת קלאסי

מניסיוני כל הישבנים האדומים שלא נמרחו, נרפאו טוב יותר - לא נורא ישבן אדום אפילו אם הילד בוכה, זה עובר. לא צריך למרוח, האמיני לי יש לי ישבנים אדומים אצל בני המשפחה שלי וכבר לא מורחים. זה אחד. ושניים - צריך לאפיין את ילדך ואז ניתן יהיה להתאים לו תרופה שתגרום לסלמונלה לא לרצות לשכון בגוף שלו, היינו מערכת החיסון שלו תתגבר כדי כך שלא תהיה לה קרקע טובה לחיות בה. כן, לכי להומאופת קלאסי ועשי כעצתו גם בענין האודם בישבן.

מנהלי פורום הומאופתיה