מיגרנות, חוסר ברזל וכולסטרול גבוה

דיון מתוך פורום  הומאופתיה

04/08/2004 | 20:52 | מאת: רותי

אני בת 28 וסובלת מכל הבעיות הנ"ל. מה יכול לעזור לי?

שלום רותי אני לא יודעת מה יכול לעזור לך.....את בודאי מורכבת מהרבה יותר תכונות מאשר רק מיגרנות, כולסטרול וחוסר ברזל. את בודאי אדם בעל רגשות את בטח אשה עם אופי... אני חושבת שטיפול הומאופתי יוכל לסייע לך אבל יש לנו צורך בהרבה מאד אינפורמציה כדי להכיר אותך ולהתאים לך רמדי (תרופה) הומאופתית. אני מציעה לך לפנות להומאופת/ית קלאסי ולקבל טיפול רציני. בברכה עירית פרידמן

05/08/2004 | 07:32 | מאת: רמי מור -הומאופט

שלום רב רותי הבעיות שהוצגו כאן אינן פשוטות בגיל 28 ואינן ראויות להתקיים בו בגיל כה צעיר של החיים . אפרט אחת לאחת את אפשרויות הטיפול בשלושת הבעיות שהצגת. 1.מיגרנה - הטיפול האלטרנטיבי יעיל עד מאד ומפחית את התקפי המחלה עד כדי התקף אם בכלל , באם התקף הוא חסר משמעות בעוצמתו. כותב שורות אלו עוסק בכך הלכה למעשה ופיתח את הטיפול. 2.כולסטרול גבוה - אף הוא ניתן לטיפול יעיל - אך מחובת גילוי נאות אומר כי סל התרופות הקונבנציונלי (הרפואה של כולנו וגם המתחרה של הרפואה המשלימה אותה אני מייצג ) סל תרופות זה מתמודד בהצלחה עם ערכי כולסטרול גבוה. גם הטיפול האלטרנטיבי מפחית את ערכי הכולסטרול אם באלטרנטיבה את שמה את מבתך. בכל מצב - ניתן להפחית את ערכי הכולסטרול בכל אפיק טיפולי קיים בין אם קונבנציונלי ובין חלופי אלטרנטיבי. חוסר ברזל - זוהי בעייה רצנינת ביותר אך זניחה מבחינה טיפולית. כל רופא משפחה יודע להשלים את הברזל החסר באם התגלה חוסר במימצא מעבדתי. מזונות עתירי ברזל או כדורי ברזל עם מעקב בדיקה פותר את הבעיה. לסיכום : ניתן לומר כי משלוש בעיות יוצא שניים רציניות , מיגרנה וכולסטרול גבוה כי את השלילישת איני רואה כבעיה התמודדותית ברמת הקושי . אשמח לסייע : כאן. http://wmh.walla.co.il/community/2004/5/4/9166795/h-2654.doc רמי מור

מנהלי פורום הומאופתיה