דלקת כרונית

דיון מתוך פורום  צוואר הרחם

02/09/2015 | 21:12 | מאת: אלונה

שלום דר' גרובר, בעקבות PAP שגרתי שבו התגלה ASCUS, הופניתי לקולפוסקופיה ובוצעה ביופסיה. התוצאה של הביופסיה: EROSIONS SEVERE ACUTE AND CHRONIC CERVICITIS אני בלחץ עד שיגיע התור לרופא שלי... אני עם בן זוג אחד כבר 11 שנים, מה הסיבה לדבר כה חמור? האם זו מחלת מין? האם זה בר טיפול? לתשובתך אודה!

אין סיבה ללחץ. מדובר בדלקת בצוואר הרחם שהינה מימצא שכיח. גשי לרופא לבדיקה וטפול. ד"ר עדה גרובר מומחית למחלות נשים, פריון ולידה יועצת לצוואר הרחם טל. 036702038 פקס: 036704158

מנהל פורום צוואר הרחם