כדורי לקסין FORTE, יוטירוקס ו- Symbicort.

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

18/11/2016 | 11:25 | מאת: אסתי

שלום רב, בעלי נוטל כדורי לקסין פורטה של חברת סודות המזרח על בסיס קבוע (מידי ערב) 3 כדורים. המרכיבים של הכדורים הם: ריבס המדבר (rheum rhabarbarum) שומר (foeniculum vulgare) פסיליום (plantago afra) זרעי פשתן שזיפים (prunus domestica) תאנים תמר הינדי (tamarindus indica). בנוסף, הוא סובל גם מתת פעילות של בלוטת התריס ומטופל בכדורי יוטירוקס באופן יום יומי. יום 50 מק"ג יום 100 מק"ג לסירוגין. בעלי גם אסמטי והוא מטופל ב symbicort פעמיים ביום. רציתי לדעת אם נטילת כדורי הלקסין FORTE עלולים לגרום לבעיות בזרע? האם השימוש בכדורי לקסין FORTE, יוטירוקס ו- Symbicort עלולים לגרום למומים בעובר? אני בהריון בשבוע 10 יש בדיקות נוספות או דברים נוספים שצריך לבדוק עקב נטילת כדורים אלו? תודה מראש.

22/11/2016 | 17:34 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

נטילת התרופות של בעלך לא אמורות להשפיע על ההריון שלך וגם לא לפגוע באיכות הזרע

23/11/2016 | 21:56 | מאת: אסתי

האם עלולים להיגרם מומים לעובר?

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה