היקף ראש קטן

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

16/11/2016 | 21:27 | מאת: שיר

שלום רב בשבוע 23 בסקירה המאוחרת נצפה לראשונה היקף ראש קטן בעשרה ימים. כאשר היקף בטן וירך תואמים לגיל הריון. אציין כי יתר הממצאים בסקירה היו תקינים וגם הבדיקות הקודמות היו תקינות. הזרימות תקינות. בשבוע 26 ביצעתי מעקב גדילה. היקף ראש שוב קטן בעשרה ימים , בטן קטנה בחמישה ימים וירך תואמת גיל הריון. כעת בשבוע 29 ביצעתי מעקב נוסף כאשר היקף ראש קטן ב13 ימים, הבטן קטנה בחמישנ ימים וירך תואם גיל הריון. זרימות תקינות. אני מאוד מודאגת מהיקף הראש... אציין כי לא ביצעתי מי שפיר מאחר ובשבועןת שמבצעים לא היה חשד לראש קטן... בבדיקות דם לא גילו וירוסים למניהם. מה ניתן לעשות חוץ מלהמשיך לעקוב? האם יש חשד לבעיה שכלית? מןדאגת תודה רבה

22/11/2016 | 17:29 | מאת: ד"ר רבקה פרנקל

שלום יש להתיחס לכמה סטיות תקן הראש קטן אם פחות מ 2 sd אין מה לדאוג הבדלים של פחות משבועיים בדכ בגדר הנורמה

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה