דלקת עיניים מסוג אדנו וירוס בתחילת הריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

07/10/2016 | 14:45 | מאת: ענת

אני בהריון כפי הנראה בשבוע ה-6 להריון (טרם הלכתי לרופא לבדיקה, אך בדיקה ביתית הראתה כי יש הריון וגם יש תסמינים של תחילת הריון). כנראה במהלך השבוע וחצי הראשונים לאחר ההפרייה (הטבעית) חליתי בדלקת עיניים מסוג אדנו וירוס שהחמירה מאוד ונזקקתי לטיפול של טיפות ומשחה סיטירואידיות. בזמנו כאשר בדקו אותי הרופאים, ערכו גם בדיקת דם להריון שהראתה תוצאה שלילית כנראה עקב כך שנעשתה מוקדם מידיי (יום 8 לאחר קיום יחסי המין). כיום אני עדיין מטופלת בטיפות סטרואידיות שנאמר לי ע"י מכון טרטולוגי שהן בטוחות בהריון. ברצוני לדעת האם אין סכנה לעובר נוכח הדלקת החריפה שפקדה אותי בשלב כה מוקדם להריון?

25/10/2016 | 20:32 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

אני ממליצה שתפני ליעוץ זיהומולוג בקשר להשלכות הדבקה באדנווירוס בתחילת הריון

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה