בטיחות השימוש של לפונקס וציפרלקס בהריון

דיון מתוך פורום  הריון ולידה - הלל יפה

09/10/2016 | 15:19 | מאת: שירה

שלום, תעזרו לי בבקשה אני נוטלת לפונקס 550 מ"ג וציפרלקס 10 מ"ג. בעלי גם לוקח לפונקס וקלונקס. אני מתכננת להיכנס להריון. האם התרופות האלו בטוחות בהריון ולא פוגעות בעובר? מה סיכוי התינוק לחלות בסכיזופרניה אם שני ההורים חולים? תודה מראש

25/10/2016 | 20:38 | מאת: ד"ר ליבנה שפט הלר

כדאי לפנות למכון הטרטולוגי ליעוץ לגבי בטיחות תרופות בהריון וכן להתייעץ עם הפסיכיאטר לגבי צורך בשינוי תרופתי לקראת הריון. קיימים מספר מכונים טאטו לוגין בארץ - באסף הרופא, בילינסון, רמבם.

מנהלי פורום הריון ולידה - הלל יפה